Werken bij Carmeleon

Vacature Schadebehandelaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende werkplek of ben je al werkzaam als schadebehandelaar en zoek jij naar een nieuwe uitdaging op dit gebied, dan ben jij bij Dealerloket aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Dealerloket is een gespecialiseerd volmachtskantoor gevestigd in Helmond dat zich focust op verzekeringen en financieringen in de Automotive branche. Wij richten ons op de bovenkant van dit segment en willen ook de service bieden die een klant daarbij verwacht.
Wij zijn een klein kantoor met 38 werknemers waarbij iedereen met elkaar samenwerkt, jij kent iedere collega en bent geen nummer. Er wordt geregeld geëvalueerd hoe alles sneller en efficiënter zou kunnen, iedereen kan dus het verschil maken binnen ons bedrijf.

Dit houdt je werk in

Je gaat als schadebehandelaar motorrijtuig zelfstandig aan de slag met binnengekomen schades. Hierbij moet je denken aan het aannemen van schadegevallen, het aanmaken van een schadedossier, controle op polis dekking, communiceren en corresponderen met de betrokken partijen, administreren van schadedossiers en het afwikkelen ervan. Je staat telefonisch in contact met de klant en onze samenwerkende dealers.
Dit verwachten we van jou
Ter uitbreiding van het team schadebeheer zijn wij op zoek naar iemand die:
• Beschikt over MBO werk- en denkniveau of een MBO-diploma
• Wft basis en Wft schade particulier is een pre, bereidheid om te behalen een must
• 24 uur tot 40 uur per week beschikbaar is
• In staat is snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Wat bieden wij?

Naast een gezellige en dynamische werkomgeving waarbij wij flexibel zijn met thuiswerken, ontvang jij een passend salaris tussen de € 2250,- en € 3250,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en werkervaring) , een pensioensregeling en thuiswerkvergoeding. Je krijgt uiteraard ruimte om te groeien en ontwikkelen. Daarnaast hebben wij maandelijks een borrel en diverse gezellige personeelsactiviteiten.

Voel jij je aangesproken?

Dan maken we graag kennis met jou. Heb je nog vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Marjolein van Hees bereikbaar via telefoonnummer 088-185 5555.

Je CV ontvangen wij graag per email op m.vanhees@dealerloket.nl