Financiering particulier

Een auto per maand betalen is voor velen een aantrekkelijke manier om de auto van hun dromen te kopen, ook voor mensen die het aanschafbedrag ineens kunnen betalen. Een maandelijks bedrag voelt veiliger dan een hap uit de spaarpot. Een autofinanciering is dan ook inmiddels een breed geaccepteerde manier om jouw droomauto te financieren.

DSC00861

Een auto per maand betalen

Aantrekkelijke rente

Wij werken met variabele rentetarieven. Dit houdt in dat wanneer jij in een laag risicoprofiel valt, jij van een lagere rente profiteert. Dat verschil; dat merk je in jouw portemonnee.

Geen kosten voor afsluiting en vervroegd aflossen

Carmeleon rekent geen afsluitkosten. Wil jij gedurende de looptijd vervroegd aflossen? Dat wordt voor jou als particulier zelfs beloond. Het openstaande rentebedrag hoef jij bij vervroegde aflossing namelijk niet meer te betalen.

Je weet snel of je wordt geaccepteerd

Doordat ons acceptatieproces volledig digitaal verloopt, inclusief BKR check, weet jij direct of en wat je precies kunt financieren.

DSC00960

Bereken jouw maandbedrag

Via onze rekenmodule vind je een financiering die past bij jouw persoonlijke situatie. We zoeken hierbij samen naar een verantwoorde manier om het rijden in jouw gewilde auto haalbaar te maken en te houden. Onze persoonlijke lening kent een vaste looptijd en rente. Samen maken we afspraken over jouw maandbedrag en de periode waarbinnen je jouw lening terugbetaalt.

Bereken maandbedrag
Carmeleon Familie

Over onze financieringen voor particulieren

Onze "hybride" module werkt op basis van twee verschillende producten; een persoonlijke lening en een huurkoop financiering.

Gebasseerd op jouw persoonlijke profiel kiest onze module automatisch het meest interessante product. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de laagst mogelijke rente die wij je kunnen bieden.

 

Onze voordelen op een rijtje

  • Aantrekkelijke rentetarieven
  • Automatisch advies in onze module
  • Geen afsluitkosten
  • Direct inzicht in wat en hoeveel je kunt financieren
  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Transparant acceptatieproces
  • Zekerheid door samenwerking met grote banken
  • Lagere rente bij laag risicoprofiel
  • Dé financiering van Nederlandse autobedrijven

Voorwaarden

Carmeleon is transparant en direct in haar communicatie. Samen met het autobedrijf zorgen wij dat de aflevering van jouw nieuwe auto zo prettig mogelijk verloopt. Dat wil zeggen zonder onzekerheid en grote administratieve rompslomp. Uiteraard ontvang je tijdig de voorwaarden van onze vaste financieringsmaatschappij. Jouw financiering blijft kosteloos en vrijblijvend zolang jij nog geen contract hebt getekend.

Aanvraagproces

Wij bieden jou een geautomatiseerde leenmodule. Hier zie je direct hoeveel jouw leencapaciteit is, waardoor jij kunt inschatten wat jouw mogelijkheden zijn. Deze module voert meteen een BKR check uit. Bij veel anderen partijen komt deze uitkomst pas later. Is er wel een BKR-aantekening? Dan krijg jij daarin inzicht, inclusief de codering, waarmee jij aan de slag kunt. Soms is dat iets kleins, dat kan worden opgelost. Snelheid, transparantie en mogelijkheden: dat is waar wij voor staan.