Pechhulpverzekering

Of je nu in jouw eigen woonplaats of in het Zuidelijkste puntje van Europa met de auto stilstaat: Carmeleon staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in het Nederlands voor je klaar.

Carmeleon Gezin

Onbezorgd op pad

24/7 hulp in het Nederlands van een vakkundige alarmcentrale

Bij pech of schade staat het team hulpverleners 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Zij reageren direct en staan je altijd in het Nederlands te woord.

Tot dertig dagen vervangend vervoer in het buitenland

Sta je in het buitenland en kan jouw auto niet binnen 48 uur gerepareerd worden? Dan krijg je tot dertig dagen vervangend vervoer aangeboden.

Vervoer naar huis van alle inzittenden

‘Helaas, je auto kan niet ter plaatse worden gerepareerd’. Zodra je dat hoort, zorgen wij ervoor dat jij en alle inzittenden veilig worden thuisgebracht.

Carmeleon Pechhulp

Over onze pechhulpverzekering

Carmeleon biedt een uitgebreide pechhulpdekking en heeft een eigen hulpdienst. De alarmcentrale is gespecialiseerd in het organiseren van hulp na incidenten in binnen- en buitenland. Bij pech of schade staat het team hulpverleners 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Hierbij is niet alleen oog voor het voertuig, maar juist ook voor de bestuurder en inzittenden. Door een uitgebreid netwerk aan hulpdiensten in binnen- en buitenland ben jij verzekerd van snelle hulp.

  • 24/7 Te bereiken via 088 18 555 50.
  • Reparatie ter plaatse, indien mogelijk.
  • Vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde dealer of garage of naar een adres naar keuze bij pech in Nederland.
  • Vervoer naar huis van alle inzittenden.
  • Vervangend vervoer in Nederland: tot maximaal 2 dagen als de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
  • Vervangend vervoer in Europa: tot maximaal 30 dagen als de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
  • Gratis overnachting in het buitenland: wordt de reparatie wel binnen 48 uur uitgevoerd, maar zoek je een slaapplek? Dan wordt de hotelovernachting vergoed.