Verzekeren

Carmeleon maakt autorijden zorgeloos. Met een verrassend interessante autoverzekering en breed dekkende voorwaarden ga jij met een goed gevoel op pad. Carmeleon is uniek in zijn soort. Onze verzekeringen kleuren mee met de wereld om ons heen. Wij zijn een flexibel familiebedrijf met een team aan specialisten. Dat merk je aan voorwaarden die je ├ęcht alleen bij ons vindt. Je ontdekt onze verzekeringen hier.

Carmeleon Ipad new

Bereken jouw premie

Hier bereken jij eenvoudig en snel de premie die jij bij Carmeleon voor jouw auto betaalt.

Premie berekenen
Carmeleon Onderweg

Zorgeloos rijden verzekerd

Autoverzekering uniek in zijn soort

Onze autoverzekering is het bestverkochte product in de Nederlandse autosector. De voorwaarden zijn, naast een uitstekende basisdekking, dan ook buitengewoon. Daarnaast is onze verzekering snel en direct online af te sluiten.

Pechhulp met brede dekking, ook in het buitenland

Met onze pechhulpverzekering ga jij onbezorgd op pad. Of je nu in jouw eigen woonplaats of in het Zuidelijkste puntje van Europa met de auto stilstaat: Carmeleon staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in het Nederlands voor je klaar.

Premievergelijk Service

Wij vergelijken de offerte of polis van jouw bestaande autoverzekeraar met die van ons, ook als jouw huidige autoverzekering verwerkt is in een verzekeringspakket. Op transparante wijze krijgt je inzicht in de verschillen in voorwaarden en premie.

Carmeleon Verkoop Rond

Over onze verzekeringen

Carmeleon is uniek in zijn soort. Onze verzekeringen kleuren mee met de wereld om ons heen. We houden onze dienstverlening en onze werkprocessen, door de inzet van hedendaagse technologie, transparant en eenvoudig. Zo sluit jij snel online een verzekering af en doordat onze afwikkeling volledig gestroomlijnd is, houden we meer geld en tijd over. Dat investeren wij op onze beurt dan weer in aantrekkelijke voorwaarden en een scherpe prijs voor onze producten. Gratis rechtsbijstand is hiervan een mooi voorbeeld.

  • Online afsluitprocedure
  • Geen eigen risico
  • Standaard rechtsbijstand
  • Gratis vervangend vervoer
  • Snelle schadeafhandeling: persoonlijk of online; waar jij behoefte aan hebt
  • Persoonlijk contact: direct iemand aan de lijn