De meest verrassende autoverzekering

Carmeleon zorgt dat jij met plezier de weg op gaat. Onze autoverzekering sluit je snel online af. Zo heb je binnen direct jouw polisblad en groene kaart in jouw mailbox. Wij verzekeren je van een hoogwaardige service en een kwalitatief product. Naast goede basisvoorwaarden vind je bij ons verrassende extra’s zoals de Carmeleon Aanschafwaardegarantie van maximaal vijf jaar en de Bijtellingsbeschermer.

Carmeleon Ipad new

Bereken jouw premie

Hier bereken jij eenvoudig en snel de premie die jij bij Carmeleon voor jouw auto betaalt.

Premie berekenen
Carmeleon Familie

Zorgeloos instappen

Uitzonderlijke voorwaarden

Geniet naast goede basisbepalingen, zoals standaard €0,- eigen risico, van bijzondere producten zoals de No Claim Beschermer, ruime Aanschafwaardegarantie en de Fiscale Bijtellingsbeschermer.

Scherpe prijs

Carmeleon is ontzettend efficiënt ingericht. Zo voorkomen wij dubbel werk en stroomlijnen wij het werkproces door moderne automatisering. Hierdoor houden we de kosten laag. Je krijgt een kwalitatief hoogwaardige verzekering, tegen een marktconforme prijs.

Dé autoverzekering van autobedrijven

Meer dan vijfhonderd autobedrijven verspreid over heel Nederland verkopen alleen onze autoverzekering bij hun auto’s. Dat is niet voor niets!

Carmeleon Verkoop Rond

Over onze autoverzekering

Carmeleon is uniek in zijn soort. Onze verzekeringen kleuren mee met de wereld om ons heen. Dat lukt ons doordat wij een flexibel familiebedrijf zijn met een team dat iedere dag opstaat om jou een zorgeloze rijervaring te geven. Dat merk je aan voorwaarden die je écht alleen bij ons vindt. Ook de unieke mix van hedendaagse technologie, gecombineerd met snel persoonlijk contact is typerend. En wist je al dat wij dat wij de meest gekozen autoverzekering van autobedrijven zijn?

  • Direct jouw polis en groene kaart in je mailbox
  • Online afsluitprocedure
  • Geen eigen risico
  • Standaard rechtsbijstand
  • Gratis vervangend vervoer
  • Snelste schadeafhandeling
  • Persoonlijk contact zonder vervelende wachttijden
Carmeleon Vakantie

Vele extra’s onder de kap

Rechtsbijstand inbegrepen

De ‘rechtsbijstandsverzekering verkeer’ is standaard inbegrepen in onze verzekering. Deze verzekering zorgt voor juridische hulp bij materiële schade en/of letselschade na een auto-ongeval.

5-jaar aanschafgarantie

Een diefstal of total loss van jouw auto leidt vaak tot vervelende situaties. Dit kan jou makkelijk veel geld en tijd kosten. Weg rijplezier. Wij vinden dat dit anders kan. Daarom vind jij bij onze uitgebreide Wa/Casco (Allrisk) verzekering de garantie dat jij tot vijf jaar na aanschaf, bij total loss of diefstal, de volledige aanschafwaarde van jouw auto terugkrijgt. Kleine lettertjes hebben we niet, wel een paar belangrijke regels. Die vind je bij veel gestelde vragen of in de algemene voorwaarden.

Soepele alarmeisen

Ook Carmeleon kent alarmeisen. Alleen zijn deze wel soepeler dan bij andere verzekeraars. Tot een cataloguswaarde van €60.000,- heb je namelijk bij ons géén alarm nodig. Heb je een duurdere auto? Geen probleem, met enkel een peilzender kom je bij ons in veel gevallen uit de voeten. Zo is een autoverzekering voor iedere autobezitter bereikbaar.

Vandalismeschade vanaf beperkt casco

Bij andere verzekeraars wordt vandalismeschade alleen gedekt vanaf een WA+ (All-Risk) verzekering. Vandalisme schade is heel vervelend, maar overkomt je. Daarom ben je bij ons ook, bij beperkt casco product, verzekerd tegen vandalismeschade.

Geen eigen risico in het geval van schade

Heb je schade en laat je deze repareren bij het autobedrijf of schadebedrijf dat op de polis is vermeld? Dan is er standaard geen eigen risico van toepassing. Geen onaangename verrassingen bij schade dus. Mocht je korting willen op je premie, dan bieden wij je wel de mogelijkheid om een verhoogd eigen risico te kiezen.

Financiële Bijtellingsbeschermer

Stel: je wilt volledig elektrisch rijden en koopt daarvoor een geschikte auto met 16% bijtelling. Wordt jouw auto over twee jaar gestolen of total loss verklaard, dan kan het zijn dat inmiddels de bijtelling van jouw type auto op 22% staat. Met de Fiscale Bijtellingbeschermer krijg jij de garantie dat je een gelijkwaardige auto kunt terugkopen als destijds aangeschaft. Het verschil tussen de bijtelling van 16% en 22% betalen wij. Dit product is tegen een extra premie toe te voegen aan jouw verzekering.

WA

U verzekert de schade die u met uw auto aan een ander toebrengt. Het is verplicht om WA verzekerd te zijn.

WA Beperkt Casco (Plus/Extra)

U verzekert ook schade bij diefstal van of in uw auto en joyriding. Ook de schade die ontstaat door brand, storm, hagel, overstroming en aanrijding met wild of loslopende dieren is verzekerd.

WA met uitgebreid Casco

U verzekert ook de schade die u zelf aan uw eigen auto toebrengt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval. U verzekert dus de financiele gevolgen van een aanrijding.