Jouw zekerheden

Kies je voor Carmeleon? Dan verzekeren wij jou tien keer!
De volgende tien zekerheden bieden wij jou aan:

Carmeleon Testrit

Jouw zekerheden

1. Directe online afwikkeling en acceptatie

Wij werken op een volledig gedigitaliseerde manier. Dit versnelt ons werk en spaart jou tijd. Via onze modules kun jij geheel geautomatiseerd premies berekenen en een aanvraag doen. Zo heb je binnen enkele minuten een verzekering of financiering aangevraagd.

2. IT- en automotive kennis

Carmeleon heeft niet alleen veel kennis van verzekeren en financieren. Ook heeft het team veel kennis van (IT)-technologie én de automotive branche. Dit combineren wij graag tot interesse producten die jij geheel geautomatiseerd aanvraagt.

3. Uitzonderlijke voorwaarden

Geniet naast goede basisbepalingen, zoals €0 euro eigen risico, van bijzondere producten zoals No Claim Beschermer, de ruime Aanschafwaardegarantie en de Fiscale Bijtellingsbeschermer.

4. Scherpe prijs

Carmeleon is ontzettend efficiënt ingericht. Ons proces is gestroomlijnd met moderne automatisering, zo voorkomen we dubbel werk. Hierdoor houden we de kosten laag. Je krijgt een kwalitatief hoogwaardige verzekering, tegen een marktconforme prijs.

5. Bewezen product in de autosector

Meer dan vijfhonderd autobedrijven, verspreid over heel Nederland, bemiddelen in onze autoverzekering bij de verkoop van hun auto’s. Zo hebben vele klanten hun weg naar Carmeleon al gevonden.

6. Producten die meekleuren

Carmeleon is uniek in zijn soort. Onze verzekeringen kleuren mee met de wereld om ons heen. Dat lukt ons doordat wij een flexibel familiebedrijf zijn met een team dat iedere dag opstaat om jou een zorgeloze rijervaring te geven. Dat merk je aan voorwaarden die je écht alleen bij ons vindt.

7. Standaard rechtsbijstand

Bij de Carmeleon autoverzekeringen is rechtsbijstand inclusief. Dit houdt in dat je recht hebt op juridisch advies in het geval van een conflict rondom schade met jouw auto.

8. Gratis vervangend vervoer

Ook binnen een Beperkt-casco verzekering regelt Carmeleon voor jou vervangend vervoer. Enige voorwaarde: dat je de schade laat maken bij een in het contract opgenomen schadeherstelbedrijf.

9. Snelle schadeafhandeling: persoonlijk of online

Direct nadat je schade bij ons is aangemeld, zetten wij de afhandeling in werking. Wij hebben onze eigen schadespecialisten en geautomatiseerde processen. Daardoor profiteer je bij ons van de snelste schadeafwikkeling.

10. Persoonlijk contact: direct iemand aan de lijn

Naast een gestroomlijnd digitaal proces, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Bel ons dus gerust. Je krijgt direct één van onze teamleden aan de telefoon.