Over ons

Carmeleon is een eigentijdse organisatie. Een familiebedrijf dat al sinds 2010 verzekeringen en financieringen verkoopt aan autorijdend en autoverkopend Nederland. Op een manier die net anders is dan anderen het aanvliegen. We zetten vol in op automatisering en zijn continu bezig om verrassend aantrekkelijke voorwaarden op te nemen. Luisteren naar onze klanten, trends opvolgen én brainstormen over ons aanbod; deze activiteiten liggen aan de basis van ons bedrijf. En dat merk jij; in jouw portemonnee én in een gerust gevoel.

Carmeleon Verkoop Rond

Wendbaar en flexibel

Wij zijn een relatief kleine en jonge organisatie dat al sinds jaar en dag concurreert met de grote jongens. Door de platte organisatiestructuur en onze ambitieuze instelling, anticiperen we makkelijk op veranderingen in de markt. We nemen snel beslissingen en ontwikkelen in rap tempo nieuwe producten.

Volledig digitaal

wij werken op een volledig gedigitaliseerde manier. Dit versnelt ons werk en bespaart jou tijd. Via onze modules kun jij geheel geautomatiseerd premies berekenen en een aanvraag doen. Zo heb je binnen enkele minuten een verzekering of financiering aangevraagd.

Carmeleon: wij kleuren mee

Wij proberen continu om veranderingen om te zetten naar voordelen voor jou. Dit geeft ons energie. Wij kleuren mee met de veranderingen binnen de automotive markt. Nu weet je meteen waar onze naam vandaan komt!

Autorijdend nederland bekent kleur

We luisteren intensief naar autoverkopend nederland. Onze producten sluiten daarom naadloos aan op de vraag van autobedrijven. Zij staan te springen om verzekeringen en financieringen die makkelijk, tegen uitstekende voorwaarden, zijn af te sluiten en die meegaan met dat wat de eindklant echt wil. Dat werpt zijn vruchten af. Inmiddels hebben meer dan vijfhonderd autobedrijven in nederland kleur bekend en kiezen zij voor carmeleon. Daar zijn we trots op.

Team aan specialisten

onze specialisten verstaan stuk voor stuk hun vak. We beschikken over bijvoorbeeld eigen schade- , it- en automotivespecialisten. Wat we ook doen, het draait allemaal om jou en jouw auto. Verzekeren en financieren is ons beroep, auto’s onze passie en jij ons middelpunt.