Financiering zakelijk

Voor ondernemers die op een flexibele wijze een auto willen aanschaffen kan financial lease uitkomst bieden. Of je de auto nu zakelijk of privé rijdt: je houdt het geld in jouw onderneming én profiteert van fiscale voordelen.  

Carmeleon Zakelijk

Zakelijk een auto per maand rijden

Lage instapdrempel

Een zakelijke financiering afsluiten is niet moeilijk. De afwikkeling verloopt soepel, doordat er voor jou als ondernemer, naast een KvK en BKR check, vaak weinig restricties zijn. Zo hebben wij in veel gevallen geen jaarcijfers van jouw onderneming nodig. Je ziet direct wat jouw mogelijkheden zijn, tegen welke kosten.

Eén aanspreekpunt voor jouw wagen(park)

Sluit je een financial lease bij Carmeleon af dan profiteer je naast een aantrekkelijke rente en voorwaarden ook van ons deskundige team. Dat betekent één aanspreekpunt voor jouw gehele administratie en ondersteuning.

Fiscale voordelen

Door de auto op de balans te zetten, profiteer jij van fiscale afschrijving. De BTW betaal je direct bij de aankoop, die vervolgens bij zakelijk bezit kan worden teruggevorderd. Zet je de auto niet op de balans, maar zet je deze wel in voor privé en zakelijk gebruik dan betaal je geen bijtelling. Wij adviseren je graag hierover.

Carmeleoncalculator

Bereken jouw maandbedrag

In onze rekenmodule kun je direct jouw onderneming toetsen. Vervolgens kun je geheel je eigen financiering samenstellen.

Bereken maandbedrag
Carmeleon Bestelwagen

Over onze financieringen voor ondernemers

De financiering die jij bij ons afsluit is financial lease. Wij werken hiervoor samen met professionele partijen zoals: Hiltermann, DutchFinance, (onderdeel Volkswagen Bank) en Alpha Credit (onderdeel ABN Amro). Carmeleon biedt niet alleen vertrouwde financieringen, maar is als organisatie ook nog eens super efficiënt ingericht. U profiteert daardoor van een snel acceptatieproces en vlotte ondersteuning. O, en vergeet de scherpe tarieven en interessante voorwaarden niet.

  • Aantrekkelijke rentetarieven
  • Keuze om auto wel of niet zakelijk te registreren
  • Betaling via privé of zakelijke rekening
  • Direct inzicht in wat en hoeveel je kunt financieren
  • Boetevrij vervroegd aflossen*
  • Transparant acceptatieproces
  • Zekerheid door samenwerking met grote banken
  • Lagere rente bij langere looptijden
  • Dé financiering van Nederlandse autobedrijven

*Vervroegd aflossen is altijd mogelijk. Bij vervroegd aflossen is bij geen enkele partij van ons een boete van toepassing. Echter is er vaak géén financieel voordeel bij vervroegde aflossing. Je betaalt in veel gevallen het volledige bedrag waarvoor je getekend hebt, alleen dan eerder.

 

Voorwaarden

Carmeleon is transparant en direct in haar communicatie. Samen met het autobedrijf zorgen wij dat de aflevering van jouw nieuwe auto zo prettig mogelijk verloopt. Dat wil zeggen zonder onzekerheid en grote administratieve rompslomp. Uiteraard ontvang je tijdig de voorwaarden van onze vaste financieringsmaatschappij. Jouw financiering blijft kosteloos en vrijblijvend zolang jij nog geen contract hebt getekend.

Aanvraagproces

Wij bieden jou een geautomatiseerde Financial Lease module. Binnen onze module wordt jouw onderneming meteen gecheckt op BKR en KVK gegevens. In sommige gevallen kan jouw aanvraag direct in onze module definitief goedgekeurd worden. In andere gevallen zullen wij nog een handmatige check moeten doen, in dit geval krijg jij binnen een werkdag een reactie van ons.