Werken bij Carmeleon

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een contactvaardig en gedreven personeel. Of je nu veel ervaring hebt of juist aan de start van je carrière staat; wij vinden het belangrijker dat jij iemand bent die denkt vanuit klantbelang. Bij voorkeur kom je uit de Automotive branche / Autowereld en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je wordt bij Carmeleon in eerste instantie voor de binnendienst van verzekeren en/of financieren. Bij goed functioneren zijn er veel mogelijkheden voor extra verantwoordelijkheid en uitbreiding van je functie.

Functieomschrijving

Wij hebben veel standaardprocessen en handelingen geautomatiseerd. De tijd die we daarmee besparen willen wij investeren in het specialistische contact met de klant en het autobedrijf. Hiervoor zijn we op zoek naar jou.

Jij hebt een uitdagende en afwisselende functie omdat je dagelijks telefonisch met verschillende klanten in contact staat. Om klanten te voorzien van goed advies ga jezelf als expert in ontwikkelen en behaal je de nodige WFT opleidingen. Voor deze functie ontvang je een bruto maandsalaris tussen de € 2.300,- en € 3.300,- op fulltime basis gebaseerd op jouw ervaring.

Wat ga je doen als Commercieel Medewerker Binnendienst?- Veel telefonisch contact met zowel klanten als autobedrijven
- Dankzij jouw commerciële inval weet je de verwachtingen van de klant / het autobedrijf te overtreffen
- Verkopen en adviseren van verzekeringen en/of financieringen
- Lichte administratieve afhandeling

Deze functie is te vervullen tussen de 32 en 40 uur per week. Wil jij werken bij uniek bedrijf en jezelf verder ontwikkelen in een commerciële functie? Reageer dan snel op deze vacature!

Functie-eisen

Het volgende word er van je verwacht:

- Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële / klantcontact functie in de financiële dienstverlening- en of Automotive branche (geen vereiste)- Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je bent bereid om de opleiding WFT Basis en WFT Schade en/of WFT Consumptief krediet te behalen

Aanbod

- Een bruto maandsalaris tussen de € 2.300,- en € 3.300,- op basis van jouw ervaring

- Een werkgever waar je veel gaat leren en veel mogelijkheden voor je zijn- Een functie te vervullen tussen de 32 en 40 uur per week
- 24 vakantiedagen
- Incidenteel overwerken wordt beloond met standaard vijf extra vakantiedagen.
- Laptop en headset van de zaak
- Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km
- Doorgroeimogelijkheden en investering in opleidingen
- Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
- 8% vakantietoeslag
- Mooi kantoor met ruime werkplekken

Bedrijfsinformatie

Carmeleon is groot geworden dankzij intensieve samenwerking met autobedrijven. Onze missie is om mee te denken met onze samenwerkende partners en onze dienstverlening daarop aan te passen. Vandaar onze naam Carmeleon.

Hier ligt onze kracht. Je zult ons niet met reclames zien op internet, tv of radio. De autobedrijven zijn onze ambassadeurs. Wij hebben ons richting deze autobedrijven altijd kunnen onderscheiden door vooruitstrevend te zijn; wij zijn veel bezig met automatisering en proberen altijd uniek te zijn in onze werkwijze en propositie.

We zijn in 2010 klein begonnen en werken inmiddels met honderden autobedrijven in heel Nederland. Ondanks dat zijn we nog steeds met een compact en gezellig team, waarin we onze eigenheid hebben kunnen bewaren.

Wie weet kun jij binnenkort ook onderdeel uitmaken van die leuke cultuur!

Kijk ook op onze website: www.carmeleon.info

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.300,00 - €3.300,00 per maand